Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Оптимізація мережі і підготовка до ЗНО. Відбулася нарада директорів закладів загальної середньої освіти Калуської ТГ

Переглядів: 454

26 березня в приміщенні актової зали Калуського ліцею №3 відбулася нарада директорів закладів загальної середньої освіти Калуської міської територіальної громади.

У нараді взяла участь заступник міського голови Надія Гуш, яка ознайомила присутніх з результатами роботи Тимчасової комісії з питань оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти, підсумками проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Калуської початкової школи №11 та привітала переможця – Цивінського Валерія Володимировича, повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на управління освіти.

Під час наради обговорили ряд важливих питань: формування мережі пунктів тестування на основну сесію ЗНО-2021, інформаційно-роз’яснювальний аспект щодо організації та проведення ЗНО, забезпечення належної роботи та облаштування приміщень пунктів проведення пробного ЗНО.

Йшлося також про формування планової мережі закладів загальної середньої освіти на 2021-2022 навчальний рік, проведення атестації педагогічних працівників у 2021 році, забезпечення охорони закладів загальної середньої освіти та ін.

Схожі матеріали за тегами: Калуш освіта нарада

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: