Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Освітяни Калуша обговорили на колегії роботу з обдарованими дітьми і відвідування гуртків (ФОТО)

Переглядів: 1384

6 червня в приміщенні Калуської гімназії імені Дмитра Бахматюка відбулось чергове засідання колегії управління освіти. У роботі колегії взяли участь керівники закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти.

Розпочали захід із представлення Іриною Люклян, головою колегії, плану роботи. Заступник начальника управління освіти Леся Кобзан проаналізувала стан виконання вимог законодавства з питань забезпечення прозорості та інформаційної відкритості, оскільки відповідно до  статті 30 Закону України «Про освіту» заклади освіти мають формувати відкриті та загальнодоступні ресурси з інформацією про свою діяльність, що сприяє налагодженню зв’язку у плані комунікацій з громадськістю.

На розгляд колегії були винесені питання роботи з обдарованими дітьми в закладах загальної середньої освіти, а також аналіз стану наповнюваності та відвідування гурткових занять в закладах позашкільної освіти, доповідачами яких були головні спеціалісти Оксана Відливана й Володимир Палагнюк.

На завершення роботи колегії з очільниками освітніх установ міста обговорено актуальні питання щодо підготовки закладів до нового навчального року.

Схожі матеріали за тегами: Калуш освіта колегія

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: