Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Палацу культури «Мінерал» відзначив 65-річчя

Переглядів: 3989

31 серпня 1953 року - це день, коли урочисто відкрилися двері палацу культури «Мінерал». Крізь віхи часу пройшов палац не свідком, а активним учасником усіх подій та історичних змін в Україні й місті.

З нагоди 65-річчя в «Мінералі» зібралась велика родина: ветерани, аматори, творчі колективи, працівники палацу, поважні гості, духовенство та керівництво нашого міста, усі, для кого «Мінерал» не просто заклад культури, а духовне людське творіння, інформує управління культури, національностей та релігій Калуської міськради.

Цього дня у палаці культури виступали представники церков - отець УГКЦ Ігор Пришляк та отець УПЦ КП Федір Мороз , міський голова Калуша Ігор Матвійчук, начальник управління культури національностей та релігій Іванна Гринів, головний спеціаліст управління культури ОДА Тетяна Попадюк, директор Івано-Франківського ОНМЦ «Прикарпаття» Світлана Панько та інші.

За вагомий внесок у розвиток культури Калуша та з нагоди 65-річчя колектив палацу культури нагородили Почесною грамотою міського голови та цінним подарунком у розмірі 65 тисяч гривень. Почесною грамотою міського голови та срібним значком «Калуш» також відзначили волонтера, громадського діяча, ветерана-аматора палацу культури «Мінерал» Олега Литвинського.

За багаторічну плідну працю та вагомий внесок у розвиток культури міста були нагороджені директор ПК «Мінерал» Алла Терещенко та інші працівники закладу. Під час святкового концерту перед глядачами виступали: Леся Ланик, народний камерний оркестр «Кантабіле» КДМШ (керівник Захар Валага), Оксана Пілянська, Наталія Левінська, Олеся Перегіняк, Ігор Криховський, заслужений працівник культури України Ярослав та Ольга Шершні вокальний дует «Дві долі» (Долина), зразкова вокальна студія «Ліра» ПК «Мінерал» (керівник Оксана Лісовська). Урочистості з нагоди ювілею завершились святковим фуршетом.

Схожі матеріали за тегами: Калуш Мінерал ювілей

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: