Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Перед громадськими слуханнями щодо «Відродження», калушанка пропонує зустрітись з власниками колишнього кінотеатру

Переглядів: 862

Перед громадськими слуханнями щодо майбутнього кінотеатру «Відродження» можна буде зустрітись з власниками «Відродження», чия діяльність призвела до руйнування кінотеатру.

Калушанка Олена Татаркіна розмістила у Фейсбуці пропозицію до калушан зустрітись з власниками кінотеатру «Відродження» - київським бізнесменом В’ячеславом Кредісовим або його представниками.

В’ячеслав Кредісов з партнерами купив кінотеатр «Відродження» у 2010 році. Згідно умов купівлі-продажу, відновлений кінотеатр мав запрацювати з 1 січня 2011 року. 

Натомість Кредісов поруйнував будівлю, розрив та обгородив частину площі Героїв. У занедбаному стані вона перебуває понад 5 років. Київський бізнесмен Кредісов кілька разів обіцяв відкрити оновлений кінотеатр, але так цього і не зробив.

У лютому 2018 року під час зустрічі з калушанами бізнесмен вперше публічно заявив про намір збудувати на площі Героїв багатоповерховий житловий будинок із квартирами. Спершу йшлось про будинок на 14 поверхів, потім на 9 поверхів. Ця заява викликала хвилю обурення у частини жителів міста.

У Калуші зареєстрували 6 електронних петицій, пов’язаних з кінотеатром «Відродження». У більшості петицій калушани хочуть, щоб на місці кінотеатру «Відродження» нарешті збудували кінотеатр та навели на площі порядок, а також щоб будівля не була висоткою та гармонійно вписувалась у архітектурний ансамбль центральної площі Калуша.  Таким чином калушани очікують, що київський бізнесмен виконає свої обіцянки, які він публічно давав перед камерами.

Громадські слухання щодо «Відродження» відбудуться у наступний четвер, 15 листопада, у залі засідань виконавчого комітету Калуської міської ради на вул. І. Франка,1. Початок о 14.00. До участі в громадських слуханнях запрошують усіх мешканців міста.

Нагадаємо, В’ячеслав Кредісов також є власником спортивно-оздоровчогокомплексу "Акваторія". Саме там калушанка Олена Татаркіна пропонує організувати зустріч з власником «Відродження».  Її калушанка пропонує розпочати 15 листопада, до громадських обговорень,  об 11.00. 

 

Схожі матеріали за тегами: відродження кредісов кілко будинок

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: