Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Перемогу на тенісному турнірі у Калуші здобули тисменичани (ФОТО)

Переглядів: 427

12 червня у ФСК «Нафтохімік» відбувся традиційний рейтинговий турнір у десятій за ліком відкритій першості міста Калуша з настільного тенісу пам’яті Ярослава Барнича.

Цього неодноразового чемпіона Івано-Франківської області та призера чемпіонатів України з настільного тенісу серед інвалідів немає з нами вже рівно 20 років, але на найбільшому промисловому підприємстві міста, де працював і за яке виступав на різних змаганнях майстер малої ракетки, уродженець села Кадобна, щорічно організовують присвячені йому турніри. Безпосередньо докладають до цього свої зусилля і колишній вихованець Ярослава Барнича, а нині тренер з настільного тенісу ФСК «Нафтохімік» Іван Тимчишин та похресниця спортсмена – директорка комунального закладу «Інклюзивно-ресурсний центр» Верхнянської сільської ради ОТГ Калуського району Вікторія Конєвич, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на «Нафтохімік-Калуш».

У турнірі взяли участь 40 тенісистів з Калуша, Тисмениці, Косова, Снятина, Долини, Івано-Франківська та міст Чернівецької й Закарпатської областей. Серед них були один майстер спорту, п’ять кандидатів у майстри спорту та більше десятка спортсменів першого дорослого розряду.

З вітальними словами й побажаннями спортсменам досягти бажаного успіху в рейтингових змаганнях виступили голова об’єднаної організації профспілки «КАРПАТНАФТОХІМ» і сервісних служб Олег Кушлик, начальник управління у справах сім’ї, молоді, фізкультури і спорту Калуської міської ради Михайло Клим і голова ФСК «Нафтохімік» Богдан Войтович. Суддівську колегію очолював майстер спорту України Василь Кушнір.

Змагання проводилися окремо серед тенісистів вікової групи до 30 років та 30 років і старших. У молодшій групі право зійти на п’єдестал пошани забезпечили собі за підсумками змагань представники команди комунального закладу «Тисменицька ДЮСШ». Зокрема, чемпіоном турніру став майстер спорту Назарій Данилюк із Клубівців, а друге і третє місця посіли кандидати у майстри спорту відповідно Сергій Максимів із Чорнолізців та Любомир Шешуак із Клубівців.

У віковій групі «30+» перемогу святкував тренер-викладач відділення настільного тенісу Тисменицької ДЮСШ Віталій Савчук, «срібло» виборов тренер ФСК «Нафтохімік» Іван Тимчишин, а «бронза» дісталася Олегові Куравському зі Снятина.

Переможців і призерів тенісного турніру нагороджено грамотами, кубками, медалями та грошовими преміями.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш тенісний турнір переможці Тисмениця

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: