Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Переможниця аукціону з продажу поста ДАІ в Долині відмовилась платити

Переглядів: 385

Жінка запропонувала за будівлю найвищу ціну – 1 млн грн.

Пост ДАІ в Долині повторно виставлять на аукціон. На попередніх торгах Галина Канюк запропонувала за будівлю 1 млн грн і в результаті була визнана переможницею аукціону. Проте пізніше жінка відмовилася оформлювати договір купівлі, інформує "Калуш ФМ" з посиланням на zaxid.net.

Долинська міська рада повторно виставить на продаж будівлю поста ДАІ, яка знаходиться на в’їзді в місто поруч з озером. Попередні торги не відбулися через відмову переможниці аукціону оформлювати договір купівлі.

«Цим актом засвідчується факт відмови переможця аукціону, Канюк Галини Володимирівни від підписання договору купівлі-продажу та не підписання такого договору у встановлені строки на об’єкт – будівля (пост ДАІ), загальною площею 45,7 кв.м, по вул. Січових Стрільців, 17, місто Долина», – йдеться в документі.

За інформацією сайту Державні продажі в Україні, споруда поста ДАІ, яку хоче продати міська рада Долини, не є пам’яткою архітектури місцевого значення. Розташована вона біля кільцевої розв’язки, поблизу житлових будинків.

Про Галину Канюк відомо, що вона також змагалася за купівлю іншого приміщення у Долині, але безрезультатно. Вона намагалась придбати адміністративний будинок, площею 729,5 кв.м та гараж, площею 49,1 кв.м за по вул.Пушкіна,12, де раніше розміщувалося районне управління земельних ресурсів.

 

Схожі матеріали за тегами: Долина Ппст ДАІ аукціон відмова

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: