Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Переможців фотоконкурсу «Прапор свій здіймаєм гордо!» чекає мандрівка в Альпи

Переглядів: 996

Фотоконкурс «Прапор свій здіймаєм гордо!», присвяченій Дню Державного Прапора України, у Калуші проводиться вже вчетверте. Зараз він вийшов на фінішну пряму. Прийом фотографій завершується 19 серпня.

За інформацією організаторів, на конкурс вже надійшло понад 80 фоторобіт. Найбільше, звісно, від калушан, які люблять подорожувати. Проте долучилися і жителі Херсону та українці з Франції.

Найкращі зі світлин увійдуть до експозиції фотовиставки «Прапор свій здіймаєм гордо!»,  яка буде організована 23 серпня біля магазину «Сако» на проспекті Лесі Українки. Під час відкриття виставки оголосять і переможців.

Цього разу нагородою авторам кращих фотографій буде захоплююча подорож в австрійські Альпи. Принаймні, саме так планують організатори, серед яких управління в справах сім’ї, молоді, фізичної культури і спорту Калуської міської ради, Калуський міський комітет профспілки працівників держустанов та Калуський міський ЦФЗН «Спорт для всіх».

Додамо, що в минулі роки для переможців конкурсу в нагороду організовували похід на Грофу у 2014-му,  дводенний сплав по Дністру у 2015-му та дводенний відпочинок на березі Дністра і політ на параплані у 2016-му році.

 

 

 

Схожі матеріали за тегами: Фотоконкурс прапор подорож Альпи

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: