Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Петицію щодо регульованого проїзду перехрестям вулиць Львівської і Добрівлянської взяли до розгляду

Переглядів: 542

Петиція калушанина Богдана Гураля щодо організації регульованого проїзду перехрестям на перетині вулиць Добрівлянська – Львівська набрала необхідну кількість голосів, щоб її взяли до розгляду.

Автор петиції вважає, що встановлення регульованого проїзду перехрестям на перетині вулиць Добрівлянська - Львівська покращить організацію руху транспортних засобів і сприятиме безпеці людей.

«Внаслідок того, що в даний час вказане перехрестя є нерегульоване, виїзд на вулицю Львівська, по якій проходить автошлях державного значення Н-10, є ускладненим і вкрай небезпечним для усіх учасників дорожнього руху. Ускладнення проїзду вказаного перехрестя особливо стало помітно після капітального ремонту автошляху Н-10, по якому водії рухаються без дотримання обмежень у швидкості, та із збільшенням інтенсивності руху та кількості самих автомобілів. Також слід зазначити, що при виїзді на автошлях Н-10 по вулиці Львівська видимість з однієї сторони є обмеженою і це також ускладнює рух по даному перехрестю і наражає на небезпеку учасників», – йдеться у петиції.

Петиція, яка була зареєстована 21 грудня, набрала 151 голос і прийнята до розгляду 13 січня.

Оприлюднити відповідь мають не пізніше 26 січня.

 

Схожі матеріали за тегами: Петиція регульоване перехрестя

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: