Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Підсвічення Івано-Франківської телевежі переноситься на 1,5 місяці

Переглядів: 658

Про це «Галці» повідомив повідомив директор Департаменту комунального господарства, транспорту і зв'язку МВК Михайло Смушак.

Як відомо, спершу з міського бюджету виділили на освітлення вежі 300 тисяч гривень. Проте для проекту потрібні 500 тисяч. Близько двох місяців в Департаменті шукали шляхи, як реалізувати проект в рамках виділених коштів. Остання сесія міської ради вирішила проблему – додали ще 180 тисяч гривень. Зараз перед комунальниками з'явилася нова проблема – пошук підрядника.

«Спочатку не вистачало коштів. Зараз шукаємо підрядника, а це непроста робота. Потрібен виконавець, який візьметься за такі небезпечні роботи на висоті, залучить альпіністів», – пояснює Смушак.

Головний комунальник міста зазначив, що за повного фінансування світитиметься вся вежа, тому зараз постає ще одна проблема – узгодження з спецслужбами та аеропортом.

Також планується, що вежу підсвітять не лише кольорами національного прапора.

«Хочемо, щоб це був унікальний об'єкт в Україні. Тому плануємо, що вежа світитиметься не лише синьо-жовтим, а постійно змінюватиме кольори», – говорить Смушак.

Всі роботи на об'єкті планують завершити за 1,5 місяці.

http://www.galka.if.ua/

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: