Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Письменник Тарас Прохасько організує в себе вдома благодійну вечерю, щоб допомогти хворому хлопчику

Переглядів: 892

Івано-Франківський письменник, один із представників станіславського феномена Тарас Прохасько бере участь у благодійному аукціоні. Його лот – власноруч приготована вечеря для переможця торгів. Про це пише Збруч.

 Участь у вечері можуть взяти 1-5 людей, дата буде узгоджена окремо. Початкова ціна лоту – 300 грн з людини, крок аукціону – 50 грн.

Аукціон проводиться, щоби зібрати кошти для лікування 9-річного івано-франківця Станіслава Фармуги, сина ветерана АТО. Нещодавно у хлопчика виявили гострий лейкоз – рак крові. Зараз він перебуває на лікуванні в онкогематологічному відділені в Івано-Франківські дитячій обласній лікарні.

 Окрім вечері від Тараса Прохаська, на аукціоні можна придбати живопис місцевих художників, авторські прикраси від Ольги Попової та Юлії Михайлів і навіть домашню випічку. Перелік лотів постійно поповнюється.

 Аукціон триватиме від сьогодні, 20 червня, до 4 липня. За потреби він буде продовжений. Кожен охочий може запропонувати свій лот для аукціону.

 Також допомогти Станіславові Фармузі можна, переказавши кошти на картку його батька Андрія Фармуги: номер картки 5168 7573 6708 7915.

 Окрім того, Станіславу постійно потрібні донори крові: чоловіки віком від 25 до 45 років з першою (1) групою, резус не має значення.

Схожі матеріали за тегами: благодійність прохасько вечеря

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: