Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Півзахисник ФК «Калуш»: «Налаштовуємось лише на перемогу» (ФОТО)

Переглядів: 608

Півзахисник футбольного клубу "Калуш" Іван Легкий про дебют у Другій лізі, атмосферу на "Хіміку" та майбутній матч з вінницькою "Нивою".

- Сезон розпочався поєдинком з "Чайкою". Як оціниш гру?

- Дебютна гра завжди є складною, адже кожен з суперників з перемоги прагнув розпочати новий чемпіонат. Без сумніву, ми налаштовуємось лише на перемогу. Тим паче, по ходу поєдинку суперник залишився у меншості, але, на жаль, не вийшло дотиснути і потішити вболівальників перемогою. Загалом вважаю, що гра видалась більш-менш рівною, але і при рівній грі можна і треба вміти здобувати позитивний для себе результат.

- Дебют для тебе у Другій лізі пройшов у "пожежному" режимі, адже ще у першому таймі замінив травмованого Кохмана. Наскільки складно було одразу увімкнутися у гру?

- Насамперед скажу, що для мене Друга ліга - це абсолютно новий рівень. Чемпіонат ААФУ добряче відрізняється від змагань професіоналів. Насамперед це швидкістю гри, швидкодією прийняття рішень. Мені, в принципі, було складно, але сподіваюсь, що каші не зіпсував і допоміг партнерам по команді.

- Це твій перший матч на домашній арені "Калуша". Як тобі атмосфера на трибунах?

- Атмосфера насправді чудова, дуже приємно грати за такої шаленої підтримки. Дякую всім вболівальникам і також хочеться окремо подякувати нашим відданим ультрас, які підтримують нас і в офіційних, і у товариських матчах.

- Попереду поєдинок з вінницькою "Нивою". Як налаштовуєтесь на суперника?

- Ближче до поєдинку обов'язково познайомимось з суперником, розберемо тактичні схеми вінничан, щоб бути у повній готовності. Звісно, до Вінниці вирушаємо лише за перемогою.

- Твої побажання нашим вболівальникам.

- Дякую всім вболівальникам за підтримку. Сподіваюсь, відвідуваність буде лише зростати, а ми в свою чергу викладатимемось на полі на всі сто, щоб перетворити "Хімік" у нашу фортецю, звідки суперникам буде важко вивезти очки та сподіватись на позитивний результат!

Схожі матеріали за тегами: ФК Калуш півзахисник

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: