Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

По 1 тисячі гривень одноразової допомоги отримають 1164 жителі Калуша

Переглядів: 932

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 1 квітня 2020 р. №251 «Деякі питання підвищення пенсійних виплат і надання соціальної підтримки окремим категоріям населення у 2020 році» затверджено ПОРЯДОК виплати одноразової грошової допомоги у зв’язку з негативними наслідками поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19. Розмір такої одноразової допомоги становить 1000 гривень.

Управління соціального захисту населення Калуської міської ради провело опрацювання бази даних одержувачів зазначених видів державної допомоги. На 1 квітня право на отримання одноразової виплати мають 1 164 особи.

Зокрема 1 тисячу гривень виплатять таким категоріям населення:

- одержувачам державної соціальної допомоги особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю (крім осіб з їх числа, які одночасно з такою допомогою отримують пенсію у зв’язку з втратою годувальника або державну соціальну допомогу дитині померлого годувальника, передбачену Законом України “Про державну соціальну допомогу особам, які не мають права на пенсію, та особам з інвалідністю” – 715 осіб;

- одержувачам державної соціальної допомоги особам, які не мають права на пенсію, та особам з інвалідністю – 429 осіб;

- одержувачам тимчасової державної соціальної допомоги непрацюючій особі, яка досягла загального пенсійного віку, але не набула права на пенсійну виплату – 20 осіб.

Виплата допомоги буде проводитись при поступленні фінансування за рахунок коштів Державного бюджету.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш допомога виплата

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: