Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Подарунки від Миколая у Калуській ТГ отримають 634 школярі і 2060 дошкільнят

Переглядів: 408

Подарунки школярам Святий Миколай даруватиме у «Юності», а дошкільняткам – у садочках.

Традиційний захід із привітанням міського голови і врученням подарунків запланований на 20 грудня. У Палаці культури «Юність» в цей день буде свято толерантності і доброти «Всі чекають дива» для дітей соціально незахищених категорій, де їх вітатиме міський голова Андрій Найда.

Як поінформувала «Калуш ФМ» начальниця управління освіти Калуської міської ради Ірина Люклян, до Палацу культури «Юність» на святкове дійство будуть запрошені діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з інвалідністю та учні інклюзивних класів, діти учасників АТО та ООС, а також діти внутрішньо переміщених осіб. Загалом подарунки від Миколая отримають 634 школярі цих категорій.

Окрім того, з подарунками від Святого Миколая будуть і всі малята дошкільних навчальних закладів Калуської територіальної громади, загалом  2060 дошкільнят.

Проте на свято у «Юність» також запросять 50 підопічних Калуського міського центру соціальних служб і 30 – Служби у справах дітей Калуської міської ради. Вони теж отримають дарунки від Миколая. 

Як зауважила заступниця міського голови Надія Гуш, солодощі для дітей закупили за кошти міського бюджету. Загалом на придбання 2774 подарунків із бюджету профінансували понад 158 тис. гривень. Вартість одного дарунка – 57 гривень.

Схожі матеріали за тегами: Калуш подарунки Миколай садочки

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: