Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

«Податкова абетка». Калуських школярів запрошують до мистецького конкурсу на податкову тематику

Переглядів: 1102

За ініціативи Університету державної фіскальної служби України в січні – лютому 2019 року в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області проводитиметься перший відбірковий етап ІІ Всеукраїнського Мистецького конкурсу «Податкова абетка» - для учнів 1-4 класів та «Сьогодення та майбутнє податкової та митної справи» - для учнів 5-9 класів.

Метою конкурсу є популяризація податкової та митної грамотності, сприяння творчому підходу до виховання та формування свідомого ставлення до сплати податків у дітей та молоді шкільного віку, повідомляє прес-служба Калуської міськради.

На Конкурс приймаються роботи у форматі А2, А3, А4, а також сюжетні композиції виконані за допомогою: аплікації, колажу, вишивки, в’язання, батику, бісероплетіння, випалювання, художньої різьби, чеканки, ліплення, вітражу тощо.

Конкурс проводитиметься в два етапи. Перший етап – у січні та лютому 2019 року на регіональному рівні, другий – у березні 2019 року на базі Національного університету ДФС України.

Творчі роботи необхідно надсилати до 22.02.2019 року на адресу Головного управління ДФС в Івано-Франківській області: м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 20, кб.313.

Детальнішу інформацію про проведення Конкурсу можна отримати за телефоном (0342) 77-19-34 або на сайті Університету за посиланням: www.nusta.edu.ua

 

Схожі матеріали за тегами: Школярі конкурс податкова тематика

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: