Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Подробиці ДТП в Пійлі: троє травмованих, водії – тверезі (ФОТО)

Переглядів: 1546

Автопригода трапилась на Калущині. У результаті аварії до лікувального закладу доставлено трьох осіб, серед яких дитина.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 6 квітня близько 18:20 на автодорозі Н-10 сполучення Стрий-Чернівці-Мамалига між селами Голинь та Пійло, що на Калущині, повідомляє преслужба поліції області, інформує "Калуш ФМ".

На місці події слідчо-оперативна група відділу поліції попередньо встановила, що 37-річний калушанин, керуючи автомобілем Opel Vectra, не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху та не надав перевагу в русі пасажирському автобусу сполученням «Калуш-Голинь», який рухався зустрічною смугою руху. Водій автівки при цьому здійснив маневр з'їзду з головної на другорядну дорогу,  внаслідок чого відбулося зіткнення.

За кермом автобуса був 52-річний мешканець Калуша.

У результаті автопригоди водій легковика та його 8-річний пасажир з травмами доставлені до лікувального закладу, дитину поміщено в реанімаційне відділення дитячої лікарні Калуської ЦРЛ. Також травми отримала одна із пасажирок автобуса. Обидва водії – тверезі.

За фактом аварії слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Проводиться досудове розслідування, встановлюються обставини ДТП.

 

Схожі матеріали за тегами: Пійло ДТП подробиці

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: