Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Поліцейські знайшли водія, який у Калуші збив на смерть пішохода і втік

Переглядів: 1653

Прикарпатські поліцейські розшукали водія, який у Калуші збив на смерть пішохода і втік. Про це йдеться на сторінці поліції у Фейсбуці.

Дві доби знадобилося поліцейським, щоб встановити особу водія-втікача, який причетний до смертельної аварії, яка трапилася 1 вересня на автодорозі Н-10 «Стрий-Чернівці-Мамалига» між Калушем та селом Вістова. Тіло 60-річного пішохода виявили громадяни 5 вересня та повідомили до поліції.

У результаті спільних зусиль та в ході проведених пошукових заходів поліцейським вдалося встановити особу водія, причетного до ДТП, розшукати автомобіль та місце перебування порушника. Ним виявився 33-річний мешканець Калуша.

Правоохоронці переглянули усі наявні камери відеоспостереження, а також завдяки знайденим під час огляду місця уламків частин транспортного засобу встановили автомобіль, на якому здійснили наїзд на пішохода.

7 вересня калуські поліцейські розшукали автомобіль та водія в смт Рожнятів. Встановлено, що водій 1 вересня близько 02:30 на автомобілі «Мерседес Спрінтер» рухався в напрямку Івано-Франківська. Чоловік повідомив, що на проїзній частині дороги помітив пішохода, не встиг зорієнтуватись і зупинитись та здійснив наїзд, не надав допомогу потерпілому, злякався і з місця події втік.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення про підозру чоловіку. Триває слідство.

 

 

 

Схожі матеріали за тегами: дтп розшук водій

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: