Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Поліцейські затримали прикарпатця, який забив до смерті колишню дружину

Переглядів: 952

Правоохоронці встановили, що до трагедії призвело непорозуміння. Під час побутової суперечки чоловік накинувся на жінку з кулаками. Від отриманих травм потерпіла померла.

23 грудня до Рожнятівського відділення поліції надійшло повідомлення, що в одному із сіл району в будинку знайдено мертву жінку. На місце події одразу виїхали працівники слідчо-оперативні групи, котрі виявили тіло 40-річної колишньої дружини господаря будинку. Тіло було з тілесними ушкодженнями, які вказували на явні ознаки насильницької смерті. В ході проведення першочергових слідчих дій, правоохоронці з’ясували, що того вечора між 47-річним власником помешкання та померлою виникла суперечка. Під час конфлікту чоловік наніс жінці численних ударів по голові та тілу. Отримані травми виявилися несумісними з життям, повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Слідчі затримали зловмисника в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання про оголошення злочинцю підозри та обрання йому запобіжного заходу.

Поліцейські розпочали кримінальне провадження, передбачене ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За скоєне чоловікові загрожує до десяти років позбавлення волі. Проводяться першочергові слідчі дії.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпатець дружина побиття смерть

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: