Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Поліція Прикарпаття з’ясовує обставини аварії, в якій травмувалася малолітня калушанка (ФОТО)

Переглядів: 379

Як уже повідомлялося, у Калуші сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій під колеса легковика потрапила 6-річна дівчинка. Потерпілу госпіталізовано до лікарні. За фактом ДТП слідчі розпочали досудове розслідування та встановлюють усі обставини події.

Аварія трапилася близько 17:30 на вулиці Пушкіна. Поліцейські попередньо встановили, що 44-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем Toyota Camry, на регульованому пішохідному переході допустив наїзд на дівчинку-пішохода. Остання переходила проїжджу частину дороги на червоне світло світлофора. У результаті автопригоди дитину з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до лікарні. Водія перевірено – тверезий, з посиланням на поліцію Прикарпаття повідомляє «Калуш ФМ».

За фактом аварії розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліцейські вкотре закликають учасників дорожнього руху дотримуватися правил безпеки та бути уважними, а батьків – подбати про безпеку своїх дітей на дорозі, регулярно нагадуючи їм правила дорожнього руху.

Схожі матеріали за тегами: Калуш ДТП дитина перехід

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: