Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Поліція розслідує підпал автівки у Калуші (ФОТО)

Переглядів: 689

За фактом умисного пошкодження автомобіля, що належить мешканцю Калуша, поліцейські розпочали кримінальне провадження. Правоохоронці встановлюють всі обставини загорання транспортного засобу і розшукують причетних осіб.

13 квітня о 02:45 на лінію «102» надійшло повідомлення від рятувальників про пожежу автомобіля у Калуші на вул.Драгоманова. На місце події негайно виїхали працівники слідчо-оперативної групи, експерти-криміналісти і кінолог з собакою для з’ясування причин загорання, повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію області.

Встановлено, що у дворі багатоповерхового будинку загорівся автомобіль Volkswagen Golf. 33-річний потерпілий залишив автомобіль зачиненим біля під’їзду будинку напередодні ввечері.

Внаслідок пожежі ніхто з людей не постраждав. Вогонь знищив передню частину транспортного засобу і частково салон. З камер спостереження, які розміщені неподалік, видно, як до автівки наблизився невідомий в масці і жбурнув невідомий предмет в неї. Після цього машина зайнялася, а зловмисник втік.

Наразі поліцейські відпрацьовують район вчинення злочину, розшукують осіб, які можуть бути причетні до скоєння цього злочину, можливих свідків події, встановлюють наявність інших камер відеоспостереження. Попередня версія загорання – занесення стороннього джерела вогню невідомою особою, тобто підпал.

За цим фактом слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу. Максимальний строк покарання – позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Схожі матеріали за тегами: Калуш авто підпал

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: