Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Поліція затримала групу серійних крадіїв, двоє з яких – мешканці Калуша (ФОТО)

Переглядів: 544

Впродовж шести місяців поліцейські проводили комплекс оперативно-розшукових заходів та встановили місцезнаходження підозрюваних у щонайменше шістьох крадіжках з проникненням на Івано-Франківщині. Серед зловмисників – раніше судимі і ті, які перебували в розшуку тривалий період часу.

21 липня у ході раніше розпочатого кримінального провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло) працівники карного розшуку обласної поліції, слідчі слідчого управління поліції Івано-Франківщини спільно з колегами із Косова, Надвірної і Коломиї за силової підтримки роти поліції особливого призначення провели ряд обшуків на Калущині, у Чернівецькій і Закарпатські областях та вилучили речові докази, транспортні засоби, які використовувалися для вчинення злочинів, і частину викраденого майна. Обшуки відбувалися за процесуального керівництва обласної прокуратури, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію області.

Зловмисники вже добре відомі правоохоронцям, адже неодноразово потрапляли у поле їх зору. Йдеться про двох 51-річних мешканців Калуша, які наразі проживали у Чернівцях. Обидва – раніше судимі за вчинення майнових злочинів, один із них перебував у розшуку. Їх обґрунтовано підозрюють в шести крадіжках з магазинів і помешкань. Крім того, тривають слідчі дії відносно третього підозрюваного – 45-річного мешканця Чернівців.

Двом калушанам слідчі повідомили про підозру за вчинення злочинів за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере їм запобіжні заходи. Досудове розслідування триває.

Проводяться оперативно-розшукові заходи щодо виявлення причетності інших осіб до вчинення цих правопорушень.

Схожі матеріали за тегами: Поліція серійні крадії калушани затримання

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: