Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Помічником народного депутата від Калуського округу Едуарда Прощука став колишній помічник депутата від «Народного фронту»

Переглядів: 1211

Громадських рух «Чесно» проаналізував, хто став помічниками народних депутатів з Івано-Франківщини.

Так, Едуарду Прощуку, який у Верховну раду пройшов по округ №85 з центром у Калуші,  допомагатиме Микола Турик. Турик двічі був помічником колишнього нардепа з “Народного фронту” Анатолія Диріва. Дирів представляв у парламенті округ №86 з центром у Долині. Він балотувався й на цьогорічних виборах, однак програв кандидату від “Слуги народу” Олександру Матусевичу. Під час цієї виборчої кампанії довіреною особою Диріва також був Микола Турик. 

Турик на фото - крайній справа

У Прощука пояснили, що обрали помічником Миколу Турика, бо шукали людину з досвідом в екологічному комітеті.

На сайті НАЗК є декларація Миколи Турика за 2016 рік як помічника-консультанта народного депутата. У ній зазначено дві столичні квартири з двома машино-місцями, три дорогі годинники, антикварний виріб, дві автівки – Lexus і BMW, 100 тисяч доларів та 800 тисяч гривень готівкою. Цікавим є також задекларований коштовний подарунок у негрошовій формі вартістю 1,6 мільйона гривень від ще однієї помічниці екс-нардепа Анатолія Диріва Валентини Гур'янової. 

 

Схожі матеріали за тегами: прощук помічник турик

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: