Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Посадовець Калуської міськради, якого спіймали на хабарі, відбувся штрафом

Переглядів: 682

Посадовець заплатить 34 000 гривень штрафу

Калуський міськрайонний суд виніс вирок щодо завідувача сектору містобудівного кадастру управління архітектури та містобудування Калуської міської ради, якого спіймали на отриманні хабара. Про це інформує «Калуш ФМ» з посиланням на Галичину.

Як ідеться в матеріалах справи, у березні-квітні 2021 року посадовець отримав 700 доларів хабара за зміну цільового призначення земельної ділянки площею 0,28 га у м. Калуші. Кошти він отримав за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави – начальника управління архітектури та містобудування Калуської міської ради, головного архітектора щодо видачі відповідного висновку.

В судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні інкримінованого йому кримінального правопорушення визнав повністю, просив його суворо не карати.

Адвокатка просила суд врахувати пом’якшувальні обставини вчинення злочину, зокрема, щире каяття, визнання вини, а також невеликий дохід обвинуваченого, те, що на його утриманні перебувають дві неповнолітні дитини.

Прокурор у судовому засіданні просив суд визнати чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 369-2 КК України та призначити йому покарання у вигляді штрафу в розмірі 2,5 тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Суд визнав обвинуваченого винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст.369-2 КК України та призначив йому покарання у вигляді штрафу в розмірі 2 000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 34 000 гривень.

Схожі матеріали за тегами: Калуш міська рада хабар вирок

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: