Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Працівників соціальної сфери Калуської ТГ нагородили відзнаками з нагоди професійного свята

Переглядів: 305

З нагоди професійного свята сьогодні отримали вітання від міського голови Андрія Найди працівники соціальної сфери Калуської громади.

Перший заступник міського голови Мирослав Тихий за добросовісну та багаторічну роботу вручив відзнаки двадцяти шести працівникам, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на сайт Калуської міської ради.

У своєму вітальному слові Мирослав Васильович акцентував на надважливості соціальної роботи, яка завжди є й буде пріоритетом для місцевої влади.

Довідка

Соціальні послуги в нашій територіальній громаді надають структурні підрозділи виконавчого комітету Калуської міської ради:

 Управління соціального захисту населення Калуської міської ради (47 штатних працівників, які обслуговують 30,5 тис. мешканців громади, зокрема: 4 тис. осіб – субсидіанти; 4,5 тис. осіб – одержувачі одноразових соціальних допомог; 2 тис. осіб – пільгові категорії, визначені законодавством України; 20 тис. – особи, пільги яким надано на місцевому рівні).

Управління є правонаступником найстарішого структурного підрозділу виконкому міської ради – відділу соціального забезпечення, який був утворений ще в 1965 році. Ветерани цієї сфери, які тривалий час працювали на керівних посадах і добре запам’яталися калушанам: Мандрик Дарія Василівна, Стебелецька Марія Іванівна.

Територіальний центр соціального обслуговування Калуської міської ради (48 штатних працівників, які обслуговують 1,3 тис. мешканців громади,  350 осіб отримують догляд на дому).

Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді – спеціальний заклад, що забезпечує організацію та проведення соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю, які перебувають у складних життєвих обставинах та не можуть самостійно їх подолати. Створений в 2003 році. В Центрі працює 13 штатних працівників, які надають соціальні послуги 1,1 тис. осіб.

Комунальний заклад «Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Добродія Калуська» – створений в 2009 році. Метою діяльності закладу є здійснення заходів, спрямованих на розвиток та коригування порушень розвитку дитини з інвалідністю, навчання її  основним соціальним та побутовим навичкам, розвиток здібностей, створення передумов для інтеграції в суспільство (14 штатних працівників, які обслуговують 38 осіб віком від 3-18 років та 17 – віком від 18 років).

 

Схожі матеріали за тегами: Соцпрацівники привітання

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: