Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Прикарпатець із сокирою та арматурою накинувся на поліцейських (ФОТО)

Переглядів: 963

Коли поліцейські приїхали на виклик, то чоловік жбурнув в службовий автомобіль сокирою. Потім зненацька накинувся на інспекторку, наніс удари і намагався заволодіти її зброєю. Цьому завадив напарник.

Подія сталася у смт Перегінське, що на Рожнятівщині. 8 грудня близько 11:20 до поліції зателефонувала жінка-заявник і повідомила, що її сусід вчиняє конфлікт, взявши до рук сокиру. Поліцейські відреагували та оперативно прибули на місце події. Вийшли з машини і звернулися до порушника, який стояв спиною до них. У відповідь той раптово обернувся і запустив в правоохоронців сокирою. Не влучивши, підняв сокиру і жбурнув у службове авто, повідомляє сектор комунікації поліції області.

Далі накинувся на інспекторку і хотів нанести удар в область голови арматурою, яка також була в нього в руці. На щастя, жінка прикрилася рукою. Після цього вирішив заволодіти табельною зброєю інспекторки. Проте напарник, аби припинити правопорушення, здійснив чотири попереджувальні постріли вгору з табельного пістолета. Цими діями налякав зловмисника. У подальшому чоловіка затримали.

35-річний зловмисник спричинив тілесні ушкодження поліцейському у вигляді гематоми руки і ноги. Також пошкодив у службовому авто бокове водійське скло.

Наразі чоловіка затримали у порядку ст. 208 КПК України. Його допитують. Прикарпатцю загрожує кримінальна відповідальність за ст. 262 (викрадення, привласнення, вимагання вогнепальної зброї) і ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) ККУ. Тривають слідчі дії.

 

 

 

 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: