Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Прикарпатські «Спрощенці» збагатили місцеву скарбницю майже на 53 мільйони гривень

Переглядів: 804


У порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження зросли на 17,3 млн. грн., або майже на 53 відсотка. Про це повідомляють у Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області.
Загалом, на спрощеній системі оподаткування працює понад 27,5 тисяч фізичних осіб — підприємців та більше 3,5 тисяч юридичних осіб.
Податківці нагадують, що з 01.07.2015 р. при продажу товарів, наданні послуг (в тому числі в мережі Інтернет), платники, що сплачують єдиний податок та знаходяться на ІІІ групі зобов'язані здійснювати розрахунки із застосуванням РРО. А 01.01.2016 року обов'язок проводити діяльність через РРО стосуватиметься платників єдиного податку ІІ групи.
Зазначені зміни не стосуються підприємців другої і третьої груп, що здійснюють діяльність на ринках, продаж товарів дрібнороздрібної торговельної мережі через засоби пересувної мережі.
Крім того, для платників 2 та 3 груп спрощеної системи оподаткування, в разі застосування зареєстрованих та опломбованих РРО з 1 січня 2015 року до 30 червня 2015 року включно, передбачено звільнення від проведення перевірок з питань дотримання порядку застосування РРО до 1 січня 2017 року.

А до Зведеного бюджету України від платників податків, що перебувають на обліку в Калуській ОДПІ, з початку 2015 року надійшло 92,7 мільйона гривень,
інформує прес-служба Калуської РДА. За словами заступника начальника Калуської ОДПІ Любові Жаровської, це на 11,2 мільйона гривень більше, ніж за відповідний період минулого року.
«Сьогодні наше головне завдання - сприяти розвитку місцевого підприємництва, на засадах партнерських відносин співпрацювати з нашими платниками, професійно виконуючи свою роботу з адміністрування податків і зборів, надаючи потрібні консультації з питань податкових змін»,- наголосила Любов Жаровська.


Первинні налаштування «збиті»?  3-х векторна модель постановки точності лідера - практична система повернення первинних налаштувань за допомогою корпоративних та відкритих 3TL тренінгів, трітелінг консультувань.


К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: