Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Проєкт Бюджету участі в дії. У Калуші монтують «Замок мрій» (ФОТО

Переглядів: 2031

Минулого року однією з переможців конкурсу Бюджету участі в Калуші стала Мар’яна Думенко із проєктом «Замок мрій – казка щасливого дитинства». Калушанка запропонувала облаштувати на проспекті Лесі Українки між будинками 1 і 9 новий дитячий розважальнй комплекс.

Ідея знайшла підтримку серед жителів міста, адже проєкт набрав 558 голосів і став другим у категорії «Великі проєкти». Його загальний бюджет складає 478 тис. гривень, пише «Нафтохімік-Калуш».

Відповідно до проєкту, передбачається придбання, доставка й монтаж дерев’яного розважального комплексу. Наприкінці травня вже розпочалися підготовчі роботи щодо його встановлення.

Управління житлово-комунального господарства Калуської міської ради уклало договір із підприємцем Михайлом Паньком, який і буде виконувати роботи з монтажу дитячого роважального комплексу.

«Ми розпочали будівельні роботи. Але погода, на жаль, не сприяє. З огляду на ситуацію, плануємо до кінця місяця завершити, однак конткреної дати назвати поки не можу», - зазначив у коментарі Михайло Панько.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш проєкт дитячий майданчик облаштування

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: