Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Проєкт «SALINA: РЕНОВАЦІЯ історії у сучасність» пройшов технічний відбір до «Великого будівництва» (ФОТО, ВІДЕО)

Переглядів: 469

Наприкінці квітня стало відомо, що 9 проєктів Івано-Франківської області позмагаються у конкурсному відборі проєктів робіт з реставрації, консервації, ремонту на пам’ятках культурної спадщини. Вони будуть передані до експертної групи для опрацювання в рамках програми «Велике будівництво».

Серед них і проєкт «SALINA: РЕНОВАЦІЯ історії у сучасність», тобто відродження нашої «промислової ратуші», повідомляє "Калуш ФМ" з посиланням на сайт Калуської міської ради.

Проєкт «SALINA: РЕНОВАЦІЯ історії у сучасність» подали на конкурс головні спеціалісти загального відділу виконавчого комітету Калуської міської ради Мар’яна Думенко та відділу з питань інвестицій та міжнародної інтеграції управління економічного розвитку Віктор Павлів.

Головною метою проєкту є збереження історико-культурної спадщини для її передачі наступним поколінням, розвиток туризму та формування позитивного іміджу регіону.

Зокрема,  планується провести комплекс заходів, спрямованих на усунення найбільш небезпечних факторів, що діють на будівлю, ліквідувати наслідки таких дій і відновити пошкоджені елементи модельного відділення (адмінбудівля з ратушею на вул.Чорновола, 56).

Ініціатором проєкту є управління культури, національностей та релігій Калуської міської ради.

Попередньо в ході наради перший заступник міського голови Мирослав Тихий ініціював здійснення 3D-візуалізації розміщення об’єктів та благоустрою території Саліни.

Якщо проєкт вдасться реалізувати, то «промислова ратуша» і прилегла територія матимуть такий вигляд.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Проєкт промислова ратуша відбір

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: