Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Прикарпатців потроху призвичаюють до держзакупівель через Інтернет

Переглядів: 780

В Івано-Франківську пройшов семінар для представників комітетів з конкурсних торгів лікувальних закладів області з метою ознайомлення з всеукраїнським пілотним проектом електронних закупівель, пише Курс.
Уже зараз прикарпатцям пропонується розпочати тестові закупівлі, використовуючи готовий електронний майданчик, в умовах якого замовник та постачальник знеособлюються, а на перший план виходять побажання ціни, якості, доставки та інші вагомі параметри закупівель.
Крім того, постачальники на електронних торгах не перетинаються, тож не можуть вступити у змову. Замовники ж ставляться в умови, коли безпідставно не можна буде відмовитися від найкращих пропозицій.
Система вже запрацювала в багатьох відомствах, зокрема у Міністерстві оборони за 2 дні на ній зекономили 5 мільйонів гривень. За підрахунками експертів, завдяки цьому нововведенню можна буде заощадити до 30% бюджетних коштів. Гарантією чесності роботи електронних майданчиків виступає ГО "Transparency International Ukraine", що курує центральний сервер системи.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: