Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Призовників обіцяють не відправляти в зону АТО

Переглядів: 897
Але, згідно рішення Президента України жоден призовник, призваний на строкову військову службу, в зону проведення АТО направлений не буде.
Нагадаємо, призову у жовтні-листопаді місяці підлягають громадяни, яким виповнилось 20 років та старші особи, які не досягли 27 річного віку і придатні за станом здоров'я для проходження військової служби у Збройних Силах України, в інших військових формуваннях та не мають право на відстрочку від призову.
Громадяни України, які отримали повістку, зобов'язані прибути за викликом районного військового комісаріату для оформлення військово – облікових документів, проходження військово-лікарської комісії. Призовники, яким не надійшла повістка повинні самостійно прибути до військового комісаріату, в якому знаходяться на обліку. У разі неявки призовника без поважних причин за викликом військового комісаріату на призовну комісію він несе адміністративну та кримінальну відповідальність.
За розпорядженням Міністерства соціальної політики України, громадянам призваним на строкову військову службу, буде надана одноразова грошова виплата у розмірі двох мінімальних зарплат. За призовниками, залишається робоче місце і компенсується із бюджету середня заробітна плата в установі, організації, незалежно від форми власності, де вони працювали під час призову.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: