Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Район очікує на державні кошти на реконструкцію дитсадка у Голині

Переглядів: 621

Згідно з документом, фінансування проектів в Івано-Франківській області збільшили з 1,5 до 125 мільйонів гривень. Не залишили осторонь і декілька інвестиційних проектів Калуша та району.
Як повідомив перший заступник голови Калуської РДА Віктор Гільтайчук, 10 липня райдержадміністрація подала на розгляд регіональної комісії інвестиційний проект на реконструкцію частини приміщення під дитячий садок в будинку культури с. Голинь Калуського району та поточний ремонт доріг Миколаїв-Калуш і Бурштин-Калуш. По дорозі Калуш-Осмолода заявку подавали ще на початку року. Проте в її ремонті зацікавлена і область, і Рожнятівський район. Тож вони також могли подавати проект.
У результаті Кабмін передбачив1,92 млн грн на реконструкцію садка у Голині, 8,2 млн грн на поточний ремонт дороги Бурштин-Калуш та 2 млн грн на ремонт автомобільної дороги Калуш-Осмолода.
- На ремонт доріг оголошує тендери Служба автомобільних доріг Івано-Франківської області, яка є їх балансоутримувачем, а кошти на реконструкцію садка у Голині, очевидно, передадуть Калуській РДА. Коли вони будуть виділені, поки що невідомо, - зауважив Віктор Гільтайчук. – Але ремонтні роботи там ведуться, оскільки 400 тис. грн в цьому році було виділено з обласного бюджету. Тож частину цього об'єкта планують завершити до кінця поточного року.
За словами першого заступника, Калуська РДА, окрім того, подавала в область й інвестиційні проекти на добудову спортивного корпусу до школи в селі Новиця та продовження будівництва школи у Боднарові. Фінансування на ці два об'єкти Мінрегіонбуд, який вирішує, на що виділяти кошти і яку суму, пообіцяв передбачити у 2016 році.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: