Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Районні депутати і бюджет прийняли, і газету у вільне плавання пустили

Переглядів: 1001

6 грудня відбулося пленарне засідання 19 сесії Калуської районної ради.

У роботі сесії взяли участь голова райдержадміністрації Іван Данів, керівник апарату РДА Олена Романишин, керівники структурних підрозділів та установ району, начальники управлінь і відділів райдержадміністрації, журналісти місцевих мас-медіа, повідомляє прес-служба Калуської РДА.

Насамперед, депутати підтримали проект рішення про затвердження передавального акту редакції газети «Вісті Калущини» та договору на заснування газети. Таким чином депутати долучилися до проведення реформи щодо роздержавлення друкованих ЗМІ.

Кілька питань стосувалося соціального захисту учасників АТО та їх сімей, фінансування заходів з мобілізаційної підготовки та ін. На сесії депутати встановили вартість харчування дітей та розміру батьківської плати в дитсадках і дошкільних групах навчально-виховних комплексів, а також затвердили штатну чисельність інклюзивно-ресурсного центру.

Начальник управління економічного розвитку і торгівлі РДА Марія Мельник доповіла про внесення змін до районної цільової програми ремонту автомобільних доріг загального користування Калуського району. Адже з обласного бюджету надійшли кошти на поточний ремонт автомобільної дороги в селі Середній Угринів у сумі 197 тис. грн. та на ремонт дороги в с. Середній Угринів, по вул. С. Бандери, - у сумі 124 тис. грн.

Та найважливішими були питання, що стосуються бюджету. Передусім начальник фінансового управління райдержадміністрації Людмила Федун доповіла про внесення змін і доповнень в районний бюджет на цей рік. Після успішного прийняття цього рішення депутати розглянули головний кошторис району на 2019 рік. 

За словами головного фінансиста району, доходи районного бюджету у наступному році заплановано отримати у сумі  332,7 млн грн, у тому числі доходи загального фонду районного бюджету у сумі 328,6 млн грн  та доходи спеціального фонду районного бюджету у сумі 4,1 млн грн. Видатки заплановано здійснити на суму 332,7 млн грн.

Резервний фонд районного бюджету становитиме у розмірі 300 тис. грн. На реалізацію місцевих (регіональних) програм заплановано спрямувати понад 3 млн грн.

Схожі матеріали за тегами: Калущина сесія бюджет

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: