Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Ремонти завершуються. Третя школа готується до прийому учнів (ФОТО)

Переглядів: 1348

У загальноосвітній школі І-ІІІ ст. №3 здійснюється активна підготовка до нового навчального року, щоб 1 вересня привітно зустріти своїх вихованців.

Цього року, як і в попередні, міська рада передбачила значні кошти для проведення капітальних і поточних ремонтів та на придбання сучасних технічних засобів навчання, дидактичних матеріалів, повідомляє прес-служба Калуської міської ради.

У школі, зокрема, завершується капітальний ремонт спортивної зали, на що передбачено 425 тис. гривень.

Працівники закладу також завершують поточні ремонти коридорів, обідньої зали їдальні, 4-х кабінетів НУШ, учительської, інших кабінетів.

На стадії завершення поточний ремонт та оформлення коридору біля актової зали, який стане інтерактивним простором. До його естетичного облаштування  долучилися батьки та учні.

На поточний ремонт кабінетів та коридорів, обідньої зали їдальні та інтерактивного простору для учнів використано майже 80 тис. гривень з місцевого бюджету та спецкоштів. Також 59 тис. гривень з місцевого бюджету та спецкоштів використано на придбання телевізорів, ноутбуків і багатофункціонального пристрою.

Схожі матеріали за тегами: Калуш третя школа ремонти кошти

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: