Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Рецидивіст, який обкрадав помешкання калушан, отримав 3,5 роки в’язниці

Переглядів: 480

Калуський міськрайонний виніс вирок чоловіку, який обкрадав помешкання калушан. Злодій тричі був суджений за аналогічні злочини.

Як зазначається у матеріалах справи, один інцидент трапився 26 грудня 2017 року. Обвинувачений шляхом підбору ключа до вхідних дверей проник у квартиру калушан, де таємно викрав два ноутбуки марки «ASUSK53SM» та «SONY PCG-71314L», два ліхтарики, запонку для одягу, дві золоті каблучки, два кулона загальною вартістю 13 776,58 гривень. Викраденим майном зловмисник розпорядився на власний розсуд.

Ще один інцидент стався 5 лютого 2018 року. У цій квартирі він таємно викрав 1750 гривень, 250 доларів США, п’ять золотих каблучок, ланцюжок з кулоном та дві пари сережок, спричинивши потерпілим матеріальну шкоду на загальну суму 37 143,81 гривень. Викраденим майном зловмисник знову розпорядився на власний розсуд.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчинених кримінальних правопорушеннях не визнав та пояснив, що на відеозаписах та скріншотах зображений не він, а людина схожа на нього. Він пояснив, що речі, які у нього вилучили, не мають відношення до крадіжок, а є його особистими – 750 грамів золота залишились у спадщину від діда, а мама від продажу квартири дала йому значну суму грошей.

Незважаючи на невизнання вини обвинуваченим, його вина у вчиненні кримінального правопорушення була доведена показами потерпілих та свідків, які допитані в судовому засіданні.

Тож суд визнав чоловіка винним за ч. 3 ст. 185 КК України та призначив покарання 3 роки та 6 місяців позбавлення волі.

Схожі матеріали за тегами: Калуський міськрайонний суд вирок

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: