Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Розділились на два табори. У Боднарові не можуть визначитися з кандидатом на посаду старости

Переглядів: 853

Про це на оперативній нараді 4 грудня повідомив голова Калуської ОТГ Андрій Найда.

Напередодні, 3 грудня, він зустрівся з мешканцями Боднарова, але остаточну кандидатуру щодо старости не вдалося узгодити, повідомляє «Нафтохімік-Калуш».

– Реально село розділилося на два табори. Одна частина підтримує Галину Матківську, інша – діючого голову Миколу Дрогомирецького. Ситуація була дуже напружена, майже доходило до рукоприкладства. Людей доводилося розбороняти. Пропонувався варіант провести як у Сівці-Калуській подворовий обхід з опитуванням, але люди з двох сторін на це не погоджувалися. Кожна сторона хоче мати свого старосту. Тому мешканці села запропонували третій – альтернативний варіант – більш-менш нейтральну кандидатуру Олега Драгомирецького. Він теж житель села. Поки що це альтернативний варіант для того, щоб не робити конфліктних ситуацій в селі. Хоча, можливо, таки дослухаються до ідеї з проведенням опитування і на сесію міської ради прийдуть з результатом, – розповів А.Найда.

Нагадаємо, Галина Матківська – висунута від ВО «Батьківщина». На даний момент є депутатом Калуської міської ради. Проживає в Боднарові. Працює начальником управління сільського господарства Калуської РДА.

Микола Дрогомирецький – підтриманий двома політичними силами: ВО «Свобода» і «За майбутнє». Проживає в Івано-Франківську. Зараз виконує обов’язки старости Боднарова.

На перше засідання Калуської міської ради на затвердження мала виноситися кандидатура Галини Матківської, проте перед сесією жителі села зустрілися з Андрієм Найдою, і в результатів він вирішив не вносити жодну кандидатуру на затвердження та запропонував жителям подати свій варіант.

 

Схожі матеріали за тегами: Боднарів староста

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: