Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Рятувальники другий день ведуть пошуки зниклого калушанина (ФОТО)

Переглядів: 463

3 червня до Калуського РУ ГУ ДСНС в області надійшло звернення від Калуського райвідділу поліції про надання допомоги в проведенні пошуку жителя Калуша.

Чоловік 2 червня близько 14.00 вийшов з дому та направився в напрямку лісового масиву в мікрорайоні Підгірки і не повернувся до місця постійного проживання, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

О 07.50 для проведення пошуково-рятувальних робіт в м. Калуш направили 5 чоловік Вигодського пошуково-рятувального відділення, 6 чоловік і 4 собаки кінологічного відділення та 2 чоловік мобільної оперативної групи  Калуського РУ ГУ ДСНС в області.

Впродовж дня для проведення пошуково-рятувальних робіт було залучили 52 чоловіки, 6 собак та 5 одиниць техніки.

Додатково було залучено 15 чоловік місцевого населення, 6 чоловік від ГУ Нацполіції та 18 чоловік і 2 собаки від Нацгвардії.

На місці робіт створили 2 пошуково-рятувальні групи, які обстежили лісовий масив на загальній площі орієнтовно 17 га.

Зокрема перша група (ПРВ Вигода, кінологи з собаками ГУ ДСНС) обстежила 10 га лісового масиву від мікрорайону Підгірки  в напрямку мікрорайону Височанка;

Друга група (місцеве населення, поліція, особовий склад та кінологи з собаками  НГУ) обстежили 7 га лісового масиву від мікрорайону Підгірки в напрямку с. Студінка.

На 19.30 3 червня місце перебування зниклого громадянина не встановили і пошуково-рятувальні роботи призупинили.

Пошуки будуть продовжені з 08.30 4 червня із залученням додаткових сил від ГУ ДСНС в області (пошуково-рятувальне відділення Івано-Франківськ, особовий склад Калуського РУ та квадрокоптер з операторами).

Як повідомляють у соцмережі, шукають Володимира Магаса, 1944 року народження.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш Підгірки чоловік пошуки

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: