Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Самооборона франківська лягла під олігарха?

Переглядів: 892

Але вся штука в тому, що створена в буремні дні організація не хоче самоліквідовуватись в зв'язку з тим, що зараз перед суспільством поставлені зовсім інші виклики. І для вирішення цих викликів оця сама «Самооборона» якби й не дуже придатна. А жити хочеться. В сенсі того, що за певний час ряжені в камуфляж дядьки звикли до того, що вони начебто якась сила.

Втім, час минав, текли роки і виявилося, що весь цей косплей немає ніякого відношення до реального життя. Камуфльовані дядьки збиралися на якісь збори, проводили якісь зустрічі, на початках погрожували якоюсь примарною люстрацією, обскурацією та декомунізацією.

Але так вийшло, що вантажівка процесів пронеслася повз них, навіть не заляпавши їхні камуфляжні штани. А дядькам стало якось не по собі. Образились дядьки. Як так, ми така собі самооборона, а на нас всі щось там кладуть. Важке і неприємне.

А як довести всім що ми чогось та варті? А дуже просто. Об'єднатися з олігархатом. Що, що? Самооборона створювалася в тому числі й для боротьби з олігархами? Забудьте. В олігархів є грошва. А хто платить за музику, той і замовляє повій. Чи як там?

Як би там не було, але івано-франківська «Самооборона» сьогодні заявила про те, що вона вливається в олігархічний «Укроп».

Так, для інформації. Партія олігарха Коломойського почала з того, що вкрала назву «укроп» в усіх українців, а також емблему в художника, котрий цю емблему вигадав і намалював. Ну, з художником порішали. А як з українським народом?

А, САМООБОРОНА? Кого тепер боронити будемо? Самі себе?

http://versii.if.ua/

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: