Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

СБУ провела спецтренування з антитерористичного захисту Калуського суду (ФОТО)

Переглядів: 745

11 березня у Калуському міськрайонному суді відбулися спеціальні тренування, ініційовані Управлінням Служби безпеки України Івано-Франківської області за участі співробітників Служби судової охорони, Національної поліції України та Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Івано-Франківській області.

У ході навчань було імітовано замінування приміщення судової влади.  Під час тренувань провели комплекс заходів із виявлення та знешкодження умовного вибухового пристрою, перевірено систему оповіщення та евакуації громадян, повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на територіальне управління Служби судової охорони у Івано-Франківській області.

Також було здійснено перевірку алгоритму дій адміністрації, працівників об’єкта та співробітників судової охорони щодо попередження і протидії можливим терористичним загрозам.

За підсумками тренувань співробітники СБУ вказали його учасникам на виявлені недоліки, надали рекомендації щодо мінімізації ризиків і спільних дій з нейтралізації терористичних загроз.

 

Схожі матеріали за тегами: СБУ Калуський суд спецтренування

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: