Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

«Що таке жінка?» Коломияни презентували у Калуші романтичну імпрезу (ФОТО)

Переглядів: 982

Коломийський театр «СОЛОМІЯ» презентував цієї п’ятниці у Калуші романтичну імпрезу «Що таке жінка?».

Що таке жінка? Трішки – мрії, краплинки надії, струмки пристрасті, ріки обов’язку, море бажання і океан любові… Саме про це йшлося у романтичній імпрезі від театру «Соломія», лейтмотивом постановок якого завжди є жінка.

Захоплююча, пристрасна, вражаюча гра Мар'яни Кодіної-Іванович не залишила байдужим нікого з присутніх. І не дивно, адже разом з героїнею глядачі переживала такі знайомі, а може, і болючі моменти палкого кохання, зради і прощення.

Година спілкування із мистецтвом, наповнена поезією і співом, минула непомітно.

Подякувавши коломиянам за гру та масу позитивних емоцій, калушани вирішили продовжити обговорення теми Що таке жінка? Хто така жінка? Навіщо вона прийшла у цей світ?

Як повідомила головна калуська союзянка і керівника театру «ЛюбАрт» Любов Липовська,  «Союз українок», ГО «Інвест» та «Калуш. Подорожуємо разом!» спільно розпочинають мистецький проект «Творимо жіноче коло». Тож якраз тема жінки стала першою ластівкою. І хоча серед глядачів того вечора чоловічої половини було обмаль, проте прозвучали не лише жіночі, а  й чоловічі думки, хто така жінка.

 

Схожі матеріали за тегами: Коломия театр романтична імпреза

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: