Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Сім’я Юрійчуків, у якій народилася трійня, вже мешкає у трикімнатній квартирі

Переглядів: 2713

У квітні минулого року в Калуші вперше за роки незалежності України народилася трійня. Але разом із потрійним щастям у сім’ї Ольги та Юрія Юрійчуків з’явилися чималі клопоти. Справа в тому, що сім’я мешкала із матір’ю та братом Юрія у квартирі, житлова площа якої 33,3 квадратних метра. А кімната, де проживало подружжя, мала площу всього 10 квадратних метрів.

На щастя, міська та обласна влади не залишились осторонь проблем цієї сім’ї і минулого року виділили кошти на придбання житла, повідомляє «Нафтохімік-Калуш».

З міського бюджету нашій сім’ї надали грошову допомогу у розмірі 150 тис. грн, – розповідає Юрій Юрійчук. – Допомогла і обласна влада. Вона на придбання помешкання зі свого бюджету нам виділила 300 тис. грн. Гроші отримали наприкінці минулого року. До того часу квартиру, яку ми раніше «пригледіли», уже придбали, тому довелося шукати нові варіанти. Важливим при виборі квартири для нас було те, щоб вона знаходилася на першому-другому поверхах, адже з’їжджати з колясками без ліфту з четвертого-п’ятого поверхів дуже складно. У результаті купили трикімнатну квартиру на вул. О. Тихого на другому поверсі.

Минулого тижня сім’я Юрійчуків вже переїхала у нове та просторе помешкання.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш сім'я трійня нове житло

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: