Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Смертельна ДТП на Прикарпатті: водій загинув, троє людей - у лікарні. ФОТО

Переглядів: 2470

Через зіткнення двох автівок і автобуса один водій загинув на місці події, а троє людей потрапили у лікарню.

Аварія за участю двох легкових автомобілів та рейсового  автобуса сталася в Тисмениці 19 листопада. У машині і в автобусі перебували пасажири, інформує сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

В обідню пору 27-річний річний водій автомобіля «Daewoo Lanos» на заокругленій дорозі виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з рейсовим автобусом сполученням «Івано-Франківськ-Кутище». При зіткненні добряче зачепило автомобіль «Volkswagen Passat».

Через ДТП водій автомобіля «Daewoo Lanos», житель Тисмениці, загинув на місці. Водія і пасажира  рейсового автобуса, а також пасажира автомобіля «Daewoo Lanos» забрали до лікарні.

За фактом аварії відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження ) ККУ, яка передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці Івано-Франківщини закликають водіїв дотримуватися Правил дорожнього руху та обирати безпечну швидкість.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття ДТП автобус авто загиблий

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: