Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Сьогодні правоохоронці розповіли деталі ДТП у Вістові

Переглядів: 1679
Того вечора автомобіль «Фольксваген Пасат» насмерть збив 28-річного жителя села. Подейкують, що за кермом був колишній народний депутат України від Партії регіонів Володимир Личук.
На прес-конференції в обласному управлінні МВС розповідаючи про деталі ДТП тимчасово виконуюча обов'язки першого заступника начальника УМВС начальник слідчого управління УМВС в області підполковник міліції Галина Гнатів зазначила, що водій о 22:45 сам повідомив міліцію про те, що ним збито пішохода. Водій також зателефонував у швидку медичну допомогу.
Автомобіль зараз знаходиться у калуському міськвідділі УМВС. Водію загрожує від трьох до восьми років з позбавленням права на водіння автомобіля.
Як зазначила Галина Гнатів, водій встановлений, але на даний час це таємниця слідства, тому називати прізвище вона відмовилася. Галина Гнатів також додала, що пішохід перебував на проїжджій ділянці дороги, на якій немає пішохідного переходу.
Як зазначили в УМВС водія не затримали, оскільки без результату експертиз не можна сказати, чи є він винуватцем ДТП. В той же час Галина Гнатів запевнила, що розслідування буде проведено правдиво. В той же час присутній на брифінгу в обласному МВС лідер прикарпатського «Правого сектора» Василь Абрамів підозрює, що в міліції спробують зам'яти справу.
Додамо, у загиблого залишилися дружина та двоє неповнолітніх дітей.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: