Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Сьогодні свій день народження святкує головний тренер ФК «Калуш» Степан Матвіїв

Переглядів: 671

Сьогодні, 10 березня, свій день народження святкує головний тренер футбольного клубу "Калуш" Степан Матвіїв. Йому виповнилось 52 роки, повідомляє ФК «Калуш».

Степан Олексійович Матвіїв - український футболіст та тренер. Професіональну кар'єру розпочав у складі черкаського "Дніпра", за який відіграв понад 100 поєдинків і відзначився 41-м голом. У сезоні 1992-1993 став найкращим голеадором Другої ліги і вже наступного сезону перебрався до табору бориспільського "Борисфену". У складі "борисфенців" провів два сезони, пройшовши шлях від Другої до Вищої ліги. Згодом були івано-франківське "Прикарпаття", луцька "Волинь" та запорізьке "Торпедо".

Тренерську кар'єру розпочав у "Борисфені-2", а влітку 2004-го очолив основну команду бориспільського клубу. На тлі успіхів у "Борисфені" Степана Олексійовича запросили до вищолігового "Металурга", де спочатку обіймав посаду тренера молодіжної команди, а згодом очолив і "основу". Далі була "Княжа", разом з якою наставникові вдалось підвищитись у класі і пробитись до Першої ліги. Щоправда, у наступному сезоні після підвищення клуб припинив своє існування. У період з 2008-го по 2010 роки працював у "Прикарпатті" та ФК "Львів", а в 2011-му році увійшов до тренерського штабу одеського "Чорноморця", разом з яким виборов право зіграти в єврокубках. Провівши чотири сезони в складі "моряків" перебрався до "Габали", де також був асистентом головного тренера Романа Григорчука. Влітку 2017-го року у тренерському дуеті з Михайлом Савкою очолив ФК "Калуш", який дебютував в чемпіонаті ААФУ. З жовтня 2019-го - головний тренер ФК "Калуш".

Схожі матеріали за тегами: футбол фк калуш тренер

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: