Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Сьогодні вночі горів «Максвел паб»(фото)

Переглядів: 2434


Повідомлення про пожежу в ДПРЧ-6 надійшло в 2.19 ночі.
Як повідомив заступник начальника ДПРЧ-6 капітан служби цивільного захисту Любомир Ягер, коли вогнеборці приїхали на місце події, площа горіння сягала 10х8 кв. м. Горіло сильно, все було охоплено полум'ям, палав і дах будівлі на третьому поверсі. Лише близько 3-ої години ночі, коли його розібрали, пожежу вдалося погасити. Надзвичайники працювали в апаратах захисту.
Внутрішні приміщення «Максвел пабу» не пошкоджені. «Червоний півень» повністю знищив лише літню площадку пабу та пошкодив коридор. Цілком згорів дах будівлі та частково пошкоджена житлова кімната на третьому поверсі та вікна, обкопчені стіни самої будівлі.
Вранці на місці події працювали як калуські пожежники, так і спеціалісти з Івано-Франківська, які, власне, й мали встановити причину загорання. Оскільки приміщення горіло зовні, то не виключають, що ймовірною причиною пожежі може бути підпал.
За словами жительки будинку, розташованого неподалік, вночі їх розбудив страшний тріск, полум'я було дуже високе і охопило все моментально, тож вони думали, що горить житловий будинок і банк.

{gallery}24092015{/gallery}

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: