Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Спіймали на гарячому. У Калуші небайдужі громадяни затримали автозлодія (ФОТО)

Переглядів: 1503

Кілька днів тому близько 23. 00 у Калуський відділ поліції мешканці міста повідомили, що у одному з дворів вони затримали невідомого, котрий проник у автомобіль та намагався вчинити крадіжку.

Правоохоронці, які виїхали на місце події, встановили, що зловмисник зламав замок передніх дверей мікроавтобуса «Мерседес-Бенц Спринтер», який стояв у дворі будинку, проник у салон, звідки викрав акумуляторну батарею «Бош» та запасне колесо з багажника. Після цього злодій намагався втекти, але його вчасно виявили та затримали перехожі, повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Невдовзі поліцейські встановили, що до вчинення крадіжки причетний 28-річний місцевий мешканець, раніше судимий за майнові злочини. У грудні він був взятий під варту за підозрою вчинення подібних крадіжок з правом внесення застави.

Слідчі затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголосили підозру у крадіжці вчиненій повторно (ч.2 ст.185 ККУ).

Наразі йому обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою (без застави).

Речові докази причетності до злочину та знаряддя для відкривання замків вилучили.

Відповідно до санкції статті зловмисникові загрожує покарання від арешту на строк від трьох до шести місяців до обмеження чи позбавлення волі на строк до 5 років.

Проводиться досудове розслідування.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш крадіжка авто злодій затримали громадяни

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: