Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Суд оштрафував мешканця Долинщини за водіння авто з роздрукованим на принтері посвідченням

Переглядів: 272

Коломийський районний суд виніс вироку мешканцю села Кропивник Вигодської ТГ Калуського району, який їздив з фальшивим та роздрукованим на принтері посвідченням водія.

Як ідеться у матеріалах справи, на початку квітня 2021 року обвинувачений вступив у змову з невстановленою слідством особою, якій передав свої анкетні дані та фотокартку для подальшого їх внесення до підробленого документу.

10 червня близько 22.00 чоловіка зупинили поліцейські на вул. Грушевського у Коломиї. Під час перевірки документів він пред’явив працівникам поліції завідомо підроблений документ.

Згідно з висновком експерта посвідчення за способом нанесення зображень та елементами захисту не відповідає бланкам посвідчень водія, які знаходяться в офіційному обігу. Всі зображення у наданому бланку посвідчення водія виконані термосублімаційним способом друку.

Взявши до уваги щире каяття обвинуваченого, суд ухвалив визнати його винним у вчиненні кримінальних проступків, передбачених ч. 5 ст. 27, ч. 1 ст. 358; ч. 4 ст. 358 КК України та призначити йому покарання:

 – за ч. 5 ст. 27, ч. 1 ст. 358 КК України у вигляді штрафу в розмірі 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 17 000 гривень;

– за ч. 4 ст. 358 КК України – у вигляді штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень.

На підставі ч. 1 ст. 70 КК України за сукупністю кримінальних правопорушень, шляхом поглинання менш суворого покарання більш суворим, суд призначив остаточне покарання у вигляді штрафу в розмірі 17 000 гривень.

Наразі вирок не вступив у законну силу.

 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: