Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Театр танцю «Фламінго» отримав гран-прі і 15 перших місць на всеукраїнському фестивалі у Львові (ФОТО)

Переглядів: 536

17 жовтня у Львові відбувся всеукраїнський хореографічний фестиваль «Dance Crew», у якому взяв участь зразковий театр танцю «Фламінго».

Як повідомила «Калуш ФМ» керівниця театру танцю Наталія Маланчук, колектив привіз із фестивалю гран-прі, а також 15 перших місць і одне друге.

Участь у фестивалі брали колективи з багатьох міст, зокрема з Чернігова, Одеси, Вінниці, Львова, Івано-Франківська, Виноградова й інших. Проте калуські танцюристи заявили про себе дуже гучно, про що свідчать зайняті місця.

На фестивалі учасники «Фламінго» представили 7 ансамблевих номерів, зокрема танцювальні композиції «У пошуках скарбів», «Виправити двійку», «Прибирання замовляли?», «Ангели миру», «Барбі-паті», «Вийти з темряви», «Мамо, я хочу бути твоїм мобільним телефоном», і 9 сольних.

Із сольними номерами виступали вихованки середньої групи Антоніна Колос, Катя Чорній, Яна Попадюк, Софія Гаразд, Катя Відоняк та Анастасія Шулик, у старшій – Марта Дзундза.

Також два сольні номери були у 6-річної Нателли Дегтярьової. Саме ця маленька учасниця «Фламінго», окрім першого місця, отримала ще й кубок та грамоту у спеціальній номінації «Краще соло» за танець «Лялька».

 

Схожі матеріали за тегами: Фламінго фестиваль Львів гран-прі

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: