Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Третій пішов. На карантин закрили Кропивницьку гімназію

Переглядів: 933

Навчання у Кропивницькій гімназії через захворюваність учнів на гострі респіраторні вірусні інфекції тимчасово припинили з 31 січня.

Як повідомила «Калуш ФМ» начальник управління освіти Калуської міської ради Ірина Люклян, у цьому навчальному закладі відсутні 24% учнів. Оскільки перейдено поріг захворюваності, то навчальний процес вирішили на тиждень припинити.

Також посадовиця додала, що близькі до подолання порогу захворюваності Калуські школи №№1 і 3 та Калуська гімназія ім. Д. Бахматюка.

Нагадаємо, що відповідно до рішення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, першою на карантин з 29 січня закрили Калуську школу №11. Наступного дня навчання призупинили у Сівка-Калуській гімназії. Кропивницька гімназія – третій заклад освіти, де школярі пішли на вимушені канікули.

В інших закладах загальної середньої освіти Калуської ОТГ поріг захворюваності поки що не перейдено і навчальний процес продовжується у звичному режимі. Моніторинг за кількістю хворих управління освіти здійснює щодня.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Кропивник гімназія карантин

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: