Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Тримання під вартою. Калуський суд обрав запобіжний захід калушанці, яка вкрала гроші з магазину

Переглядів: 778

21 листопада слідчий суддя Калуського міськрайонного суду Володимир Онушканич розглянув клопотання  слідчого про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Відповідно до матеріалів органів досудового розслідування місцева мешканка знаходилась в одному з магазинів Калуша, де мала намір працевлаштуватись продавцем. Перебуваючи за прилавком, вона скористалась тим, що за її діями ніхто не спостерігає та таємно викрала гроші і втекла з магазину. В подальшому жінка переховувалась від поліції та поїхала в Одеську область, де скоїла аналогічний злочин, повідомляє Калуський міськрайонний суд Івано-Франківської області.

У судовому засіданні прокурор подання підтримав, а обвинувачена просила не обирати їй запобіжний захід, пов'язаний з триманням під вартою.

Вирішуючи клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, слідчий суддя враховував тяжкість кримінального правопорушення, у скоєнні якого підозрюється місцева мешканка. В судовому засіданні підтверджено наявність ризиків: можливість підозрюваної переховуватися від органів досудового розслідування та суду, вчинити інше кримінальне правопорушення.

Наявність цих ризиків підтверджується тими обставини, що підозрювана, усвідомлюючи неминучість покарання за вчинення злочину у вигляді позбавлення волі, переховувалася від органів досудового розслідування.

Крім того, будучи раніше неодноразово судимою після звільнення з місць позбавлення волі знову вчинила злочин у тій же сфері, що вказує на відсутність у неї критичної оцінки своїх дій та її небажання вести законослухняний спосіб життя й дотримуватися загальноприйнятих правил поведінки.

При таких обставинах слідчий суддя застосував запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 днів, з можливістю внести заставу у розмірі 18 тис. 918 грн.

Схожі матеріали за тегами: Суд.калушанка тримання під вартою

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: