Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Трьом жителям Калущини дали дозвіл на альтернативну службу (ФОТО)

Переглядів: 1043

7 травня заступник голови Калуської РДА Любомир Білоус провів засідання дорадчого органу у справах альтернативної (невійськової) служби.

На засіданні обговорили питання про можливість проходження альтернативної служби 3 призовниками на державних і комунальних підприємствах. Призовники представили всю необхідну документацію для проходження невійськової служби та знайшли підприємства, які погодилися укласти угоду на проходження альтернативної служби, повідомляє прес-служба Калуської РДА.

Так, двоє призовників отримали дозвіл проходити альтернативну службу на одному із державних підприємств, а один військовозобов’язаний працюватиме в комунальному закладі. Крім того, одному громадянинові, який наразі проходить службу в комунальному закладі, що незабаром буде ліквідований, дозволили завершити проходження альтернативної служби в іншому комунальному підприємстві.

Довідка.

Альтернативна (невійськова) служба запроваджується замість проходження строкової військової служби і має на меті виконання обов’язку перед суспільством. Право на альтернативну службу мають громадяни України, якщо виконання військового обов’язку суперечить їхнім релігійним переконанням і ці громадяни належать до діючих згідно з законодавством України релігійних організацій, віровчення яких не допускає користування зброєю.

 

Схожі матеріали за тегами: Калущина альтернативна служба дозвіл

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: