Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Цьогоріч у Калуші серед випускників 22 медалісти: 15 «золотих» і 7 «срібних»

Переглядів: 1122

Цього року завершення навчального року у закладах загальної середньої освіти через карантин було нетрадиційним. У школах міста не було ні свята останнього дзвоника, ні щорічного свята випускників біля пам’ятника Тараса Шевченка.

Та оскільки основна сесія ЗНО вже завершилася, школи, ліцеї і гімназія розпочинають вручення випускникам атестатів, яке відбувається з дотриманням усіх карантинних вимог.

Як повідомила заступник начальника управління освіти Калуської міської ради Леся Кобзан, кожна школа вирішує, як це зробити і коли. Більшість закладів запланували вручення на 31 липня.

Цьогоріч у Калуші 353 випускники (у минулому році було 290), 22 з яких  - медалісти. Зокрема, «золоті» медалі підтвердили 15 одинадцятикласників, а «срібні» - 7.

На першому місці по кількості медалісті – ліцей №10 – 6 медалістів (3 «золота» і 3 «срібла»), на другому – Калуська гімназія ім. Д. Бахматюка – 5 медалістів (3 «золота» і  2 «срібла»), на третьому – ліцей №2 – 4 «золота».

Також 3 медалісти (2 «золота» і 1 «срібло») – у ЗОШ №6. А серед випускників ЗОШ №№1, 3, 4 і 5 – по одному медалісту.

Як уже інформувало «Калуш ФМ», на наступний навчальний рік заклади загальної середньої освіти Калуської міської ОТГ поповнять 863 першачки. Загалом планують сформувати 34 перших класи.

 

Схожі матеріали за тегами: Калуш школи медалісти

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: